mandag 12. mai 2008

Tanker...

Jeg har egentlig ikke noe ting å skrive om i dag...

Jeg har egnetlig tenkt litt i det siste om hva jeg vil og ønsker med alt og ingen ting. Og derfor våre en del alene en må av og til rense hodet. Nå denne helgen har det jo passet for Susanne har våre i Oslo, men dette er en prosess som har på gått noen uker. Jeg har egentlig konkludert at jeg er ganske fornøyd med mange deler av livet mitt nå. Jeg har nok utviklet meg en god del på mange punkter, men ennda er det en del ting som plagger meg som det ikke virker at jeg ikke kommer forbi. Jeg satser på at nå som jeg skal begynne i ny jobb og komme i ny by at jeg kommer forbi det. Susanne du vet hva jeg snakker om, du kjenner meg jo... og ja jeg skal være slik jeg er, når jeg kommer til Oslo.... (vel litt koder her..) men en ting som er sikkert livet hadde våre mye enklere om det hadde våre slik som i filmer, der det er perfekte slutt, men da hadde sikkert livet våre for enkelt. Og uten mot ganger hadde en jo egentlig ikke våre den en er i dag.


Jeg har forandret fargene på bloggen min i dag det er egentlig finere med blå enn lilla.. Så for jeg se hvor lenge jeg har den blå.

fredag 9. mai 2008

Jeg har ikke sluttet å blogge selv om det er lenge siden.

Så var jeg enndelig på siden min att. Nei da jeg har ikke sluttet å blogge, men som dere sikkert skjønner har jeg hatt det veldig travelt med skolen. Nå er fordypningsoppgaven lever inn og det gikk heldevis bra. Kunne ha fått bedre karakter da men samtidig er jeg fornøy med det jeg fikk og det kunne ha gått mye være. Bacholoren leverte jeg inn forgje uke så nå krysser jeg alt jeg har og håper det og går bra. Nå gjenstår det bare to eksamen att så er jeg ferdig på skolen. Den ene er gruppe eksmen i VIES der vi skal lage et teaterstykke for barn på ca 20 minutter så selv om det er litt stress så er det berre gøy. Den andre er pedagogikk eksamen muntelig, så den må jeg nok lese litt eller mye til.

Jeg har forresten nå fått meg jobb, og ja det ble i Oslo:). Så jeg skal nå i de neste ukene finne meg leilighet og slikt.. Det er litt å organisere, men jeg gleder meg virkelig til å flytte, selv om det og er litt skummelt, men jeg flytter ikke så langt som mange anre gjør. De er nok mye mer modig enn det jeg er...

Vel tror det får være for denne gang jeg må ta nesen ned att i ped.bøkene.