torsdag 26. juni 2008

Billder fra ferien..





































På stranden.






På flyplassen i Palma.



På flyet nedover.

onsdag 25. juni 2008

Hjemme igjen:):(

Pc var aldrig ledige på hotelet (vel de var sikkert det men ikke da jeg var og såg om de var det da) så jeg fikk ikke skrevet noe mer der nede. Så for sumere det opp nå da.

Fredag:
Var jeg og Aina i hydro pakren, det var et slags badeland. i Da vi enndelig hadde kommet oss inn så ble vi først litt skuffet for det var ikke så stort, men da vi kom på at vi bare var i en park og at parker ikke er land som det heter la skuffelsens seg ganske fort. De hadde jo tross alt 9-10 rusjebaner. Det var forresten litt av et styr og komme seg til denn parken for i brosjyren stod det at det var 500 meter fra hotelet. men det skal jeg si var veldig lange 500 meter de lengste jeg noen sine har gått for det var jo over 2 km jo. Da vi kom til porten prøvde jeg å spørre etter et skap om det var min engels eller hun dama sin manglene engelskunnskap så skjønnte hun ikke helt hva jeg vile frem til. så hun bare ristet på hode. 2 meter lengre borte i gangen var skapene og der ble jeg sendt tilbake til hun dama jeg først var. Fikk da betalt skapet og måtte viste kviteringen til de som passte på skapene. det var litt av et system de hadde for de hadde alle nøkklene på en stor nøkkelknippe og det var ganske mange skap og de brukte kjempe lang tid på å finne rett nøkkel. jeg tok faktisk alle rusje bannene modige meg. men jeg er jo ikke så vanskelig og overtalle til og gå høyt og slippe og gå ned. Det var forresten en rusjebane som var litt skummel. Den var rosa og gikk i rør jeg måtte overtalle Aina til å ta den. men i de jeg tok den angret jeg ganske mye det var jo kjempe mørkt og en såg ingenting og jeg tenkte hele den lange turen er jeg ikke snart nede nå vil ut her fra osv. Da jeg kom ned sa Aina den var jo kjempe gøy vi må ta den flere ganger. Jeg sa bare at det måtte hun berre gjøre men jeg skulle ikke ta den en eneste gang til. Vi var i parken ca 4 timer.
Da vi kom tilbake til hotelet hvilte vi litt og så jeg vi ut og spiste middag alle tre.
Lørdagen: Vi var på stranden stortsett hele dagen, men jeg begynnte å bli litt lei sanden som var over alt, men det er jo slik på sandstrender så en kan liksom ikke få bort sanden. om kvelden gikk vi og handlet litt.
Søndag og mandag var egentlig ganske lik lørdagen. Vi skulle liksom ta en tur til Marienland men kom oss aldrig ditt. Men jeg har jo vært der før så for meg gjore det ikke så mye.
Hjem reisen gikk heldevis mye greier enn turen ned.. og vi satt bare i flyte de timene vi skulle og det tar og reis hjem att.
Det var en kjek og avslappene ferie og jeg er ganske sikker på at det blir flere jenteturer med mamma og Aina.

Hehe Susanne det ble litt langt i dag og... Men du har jo noen lange innlegg du og da..

torsdag 19. juni 2008

Ferie

Da er jeg endelig paa, og jeg sitter naa paa hotele i Alcudia. det er ikke kjempe varmt her, men likevel varmt nok. Jeg trode at jeg skulle greie og ikke bli solbrent men nei da det har jeg ikke klart er blitt solbrent paa ryggen:s men faar passe paa den de neste dagen saa gaar det sikkert bra.
Flyturen tok vanvitig lang tid paa tirdag, flyet skulle gaa 19.30 men gikk 22. og vi satt i flyet i nesten 1 1/2 time for de liksom brukte saa langt tid paa aa lase bagasjen inn i flyet. Vi var paa hotelet kl 04.00 natt til onsdag. Sa i gaar ble en veldig rolig dag vi var paa stranden hele dagen. paa stranden er det ganske lang gunnt saa jeg og min soster folte vi gikk kjempe langt fra land.
ogsaa i dag var vi paa strandem. I dag kjopte vi luft madraser. jeg balte noe volsomt for aa komme paa madrasen min. hehe. I kveld var vi og spiste ute (i gaar ogsaa da) .
Naa har jeg ikke tid til a skrive mer tidsen paa pc er ferdig.

mandag 16. juni 2008

Ny uke.

Nå er det mandag og jeg har en slik mandag der jeg må gjøre en del og får ikke alt gjort. (Og så er det lenge til helg.) Men har samtidig fikset mye og da samtidig. Har pakket ned ting i esker i dag, men nå har jeg ikke mer og pakke ned i så nå for det være nok for i dag.
I helgen var jeg på jobb det var faktisk den siste helgen jeg var der. Det var en ganske rolig helg så jeg vart ikke kjempe trøtt, men samtidig når det ikke er så mye å gjøre blir jeg liksom ganske sliten likevel. Litt rart det egentlig. Men nå har jeg alså helt ferie frem til jeg skal begynne i nye jobben 1 August. Litt deilig egentlig. Det at jeg må komme meg over til Oslo er jo litt stress da men samtidig så er det jo noe jeg vil og gleder meg så da er det ikke så mye stress. Men uansett de neste ukene er det litt ferie. Først til syden og så på speiderleir (kanskje ikke ferie det da må tidlig opp og slik, men likevel ganske kjekt (håper jeg)).

fredag 13. juni 2008

Måtte bare legge denne inn føler at dette er det jeg skal nå.. hehe

Tenke sjæl
Trond-Viggo Torgersen
Du vekkr’æ sjæl og kjenner’æ helt aleine
Du kjenner at nå det er nå du må stå for det du gjør sjæl
Skaffe’ræ lønn aleine
Lage’ræ mat aleine
For nå må’ru finne ut hvem du er

De gi’række fri. De gamle vil ha’ræ hjemme
De trekker’æ ned og gir d’ække fred til å tenke sjæl
Starte et liv aleine
Tenke ut alt aleine

For da får’u fri, får’ru prøvd hva du vil bli
Tenke sjæl og mene. Måtte stå for det du sa
Ikke vri deg unna, ikke være likeglad
Ikke late som du ikke mente det du sa
Ikke si som andre
Du må tenke sjæl

En dag er det slutt, så står du der helt aleine
Du kan ikke gå til skolen mer nå. Du må starte sjæl
Skaffe’ræ klær aleine
Finne’ræ jobb aleine

For da får’u fri, får’ru prøvd hva du vil bli
Tenke sjæl og mene. Måtte stå for det du sa
Ikke vri deg unna, ikke være likeglad
Ikke late som du ikke mente det du sa
Ikke si som andre
Du må tenke sjæl

torsdag 12. juni 2008

Speider- og skoleavslutning.

En kan nesten se at jeg er ferdig på skolen, for jeg har jo nesten skrevet hverdag den siste uken. Ennda det ikke skjer så mye egentlig. I dag har jeg sagt hade til susanne som flyttet til Oslo for godt. Hun og Morten kjørte bort. De skal få nøkkelen til leiligheten sin i morgen, så nå er de snart sammuara på sikkelig=). Etter hun for har jeg sittet og sotert papir. Det er helt utrolig hvor mye ark som har samlet seg opp igjennom disse 3 studieårene. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal ha og ikke ha. Selv om jeg ikke pleier å ha det så veldig ryddig så er det i dag ROTETE hos meg. Fikk ikke tatt alt siden jeg skulle på speideravsluttning og skoleavslutnig. Det var sammtidig, men jeg var først en time på speideren og så resten av kvelden på skolen. Det var faktisk litt vemodig å ta farvel med skolen og klassevennene liksom. Men samtidig veldig deilig. For nå er jeg faktisk ferdig der og klar for skummle vie verden:P.

Nå sitter jeg og lytter på musikk og irritere meg litt over at det er fredagsnatt og de jobber utenfor att:S *knurrer*. For bare håpe at jeg får sove i natt likevel....

tirsdag 10. juni 2008

Feriemodus.

Nå har jeg snart hatt ferie i en hel uke, det er jo nesten litt farlig får jo ikke gjørt noe. Jeg har liksom falt helt i do. Jeg sitter og tenker på alt jeg skal gjøre men ingen ting av det blir gjort:s Jeg vet jo at jeg ikke kan slappe av slik for da klarer jeg ikke gjøre noe. Jeg må jo gjøre ha noe og gjøre hele tiden for da blir alle tingene som jeg tenker på gjørt. Vel jeg har ikke lange tiden att før jeg MÅ gjøre det. Så jeg får vel nytte det menst jeg kan. Men det er litt kjedelig og bare sitte og se rett ut i luften også da.

søndag 8. juni 2008

Burde vært i seng for lenge siden.

Hm ja jeg burde våre seng ,men er verken trøtt eller har ikke roen til å legge meg. Har så vanvittig mye ting i hodet. og alt skal skje NÅ. og det er ikke lett for det 1. det er natt til søndag og jeg får ikke taki esker til og pakke ned tingene jeg skal pakke ned. 2. alt jeg budre fikse forhold til flyttinga er stengt. 3. Jeg klarer ikke å sove for hode er fult av andre ting i tillegg.
Lurer forresten på hva jeg skal ta vare på og hva jeg skal kaste. Jeg er ikke noe flink til å kaste ting og tang. Og jeg som har to leiligheter og pakke ned ting og tang. Gleder meg ikke til å ta fatt på leiligheten på Vaksdal, har ikke bod der på tre år nesten.
Siden jeg ikke får gjort noe av det jeg har lyst till sider jeg her og høre på musikk og rydder litt. så hopper jeg og danser rund for meg selv, ser sikkert litt dum ut men jeg er jo helt alene. Og da kan jeg gjøre akkurat det jeg vil. Hihi susane har lagt seg og sover sikkert hun har vertfall sagt natta for ca en time siden.
I morgen skal jeg og susanne ut og treffe mamma.. og spise mosaka og jeg slipper og lage den. Mi søster skal lage den:D
Hm her blir det vist skrevet mye rart i kveld.. *ler*

Tar med et litte dikt og..

Eg ser deg.
Du er til.
Eg vet kordan du har det.
Eg vil hjelpe deg.
Du må åpna hjarta ditt,
og høyra etter kva jeg har å fortellja deg.
Eg er her kunn for deg.
Du har en heilt spesiell plass i hjarta mitt,
eg vil ikkje mista deg
For meg er du heilt UNIK!

lørdag 7. juni 2008

Tro det eller ei..

Men det er faktisk helt sant jeg er blitt ferdigutdannet og kan nå si at jeg er førskolelærer. For å være helt ærlig så var jeg ganske så usikker på at jeg skulle klare det, de siste ukene har det virkelig sett ganske mørkt ut, men jeg kom i boks. Så nå er jeg heldevis ferdig og jeg kan få tilbake noe av livet mitt.
Vist jeg tenker tilbake på disse tre årene så har jeg nok blitt en mer sikker og trygg person. Det viser seg at jeg fikser ting som er vanskelig selv om det ikke alltid virker slik. For jeg har viskelig slitt for å klare denne utdannelsen og nå tenker jeg ikke bare på skolelesing og slik men også mye annet.




Jeg føler litt at jeg er klart for alt som kommer nå enten det er det enne eller andre (hehe dere kan selv tolke akkurat dette som dere vil).
Det som er helt sikkert er at jeg er på vei til Oslo og 1 august begynner jeg å jobbe. Nå vet jeg at jeg skal være ped.leder på småbarn for 14 stykk.. jeg gru-gleder meg.


Men først er det ferie. 1 uke til syden og en uke på speiderleir. Ja så ble det leir på meg i år og.. så en uke i telt det kommer jeg ikke fra, men det blir nok kjempe kjekt det og. Det er forresten kanskje den siste på veldig lenge så må jo benyte kjangsen når jeg kan. Har jo våre i speideren i snart 20 år. Oi det var lenge er jo blir gammel etter hvert:p det er på tide å slutte da. Eller jeg skal jo bli i en speidergruppe i Oslo sammen med Ingvild.


Tror det var alt for denne gang....