søndag 30. november 2008

Verdens beste kjæreste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg er berre nødt til og skryte av kjæresten min. Han er helt fantastisk snill omsorgsfull og hjelpsom... og så mye mer. Han skjemmer meg forresten helt bort. Jeg har det veldig godt sammen med han.. Vil påstå at han er verdens beste kjæreste=). Jeg er nok utrolig heldig som har møtt ham.. Selv om han bor laangt borte så er jeg heldig likevel siden han jobber i nordsjøen og er hjemme lenge om gangen, for da er han her sammen med meg..
Elsker deg vennen min:)

torsdag 6. november 2008

Syk att:(

Nei det er ikke så alvorlig. Det er jo slik når en jobber i barnehage Og det første året har man jo ikke bygget opp immunforsvaret enda. Det er andre gangen jeg er sykemeld på en måned og det er jo litt mye. Håper at medisinen virker fort. Har fått bihulebetennelse.., men satser på og komme meg på jobb til på mandag. Da var det nok syting.

Nå har jeg fått flyttelasset mitt bort hit til Oslo og det var kjekt og ha tingene sine. Frode har hjulpet meg med å pakke mye av tingene ut. Han la også fliser på veggen over vasken på kjøkkenet.

Han er helt utrolig snill med meg. Han skjemer meg helt bort. Han lager frokost og og matpakke til meg hver dag, og oppe i matboksen har han skreve kjempe søte lapper. Det var like spennende å åpne den hver dag og se hva han hadde skrevet. Da jeg kom hjem fra jobb kom jeg hjem til ferdig middag. Ja jeg har faktisk verdens beste kjæreste:)
Han reiste hjem på tirsdag.. men det måtte han jo siden han skal på jobb i morgen.
Men tre uker går fort.. håper jeg da...