torsdag 31. desember 2009

Siste innlegg i 2009.....

Da er det bare noen timer igjen av 2009. Dette året har gått veldig fort. Men en sier jo at når en har det bra og kjekt går tiden fort så slik er det vel for meg i år. Jeg har nemlig hatt en helt supert år. For 2009 begynte jeg i ny jobb som jeg stor trives i, det har selvsagt mye med mine kjempe greie medarbeidere. UTEN DERE hadde det aldri blitt det samme. Og jeg hadde ikke fått til det vi har fått til uten dere! *smile pent til dere*.

Jeg har Vennene mine i nærheten av meg hele tiden Susanne og ingvild takk for mange fine samtaler vi har hatt dette året:)

Så selv om jeg er langt fra dere mamma og pappa så er der ikke glemt takk for all oppmuntring når jeg har trengt det(selv om jeg har hatt et supert år så har jeg nok trengt det selv om).

Selv om jeg skriver deg sist Frode er det kun fordi at jeg måtte tenke litt på hvordan jeg skal takke deg for dette året. Men jeg klarte ikke komme på noen fine ord for å beskrive hvor takknemlige jeg er for at du er i livet mitt og hvor uendelig heldig jeg føler meg som vet at du er kjæresten min. Jeg føler meg utrolig heldig som vet at jeg blir Elsket av deg, og jeg elsker deg utrolig høyt.

Helt til slutt vil jeg ønske mine lesere et riktig godt nytt år. Vi "ses" i 2010.

søndag 20. desember 2009

Nå er jeg litt stolt =)

Nå er jeg litt stolt.. Jeg er nemlig ferdig med julegavene. Ja da vet at jeg ikke er tidlig ute for mange har vært ferdig i mange uker alt. Men for meg er jeg tidlig ferdig. Jeg pleier som oftest springe i alle butikkene lillejulaften. Og det trenger jeg ikke i år:)
Litt deilig egentlig....

Nå er det bare par dager igjen på jobb før jul og så tar jeg og Frode turen over fjellet til vestlandet og skal feire jul i Bergen. Julaften blir i Øygarden og nyttårsaften på Dale. Gleder meg veldig til litt ferie nå for det trenger jeg. Etter en veldig travel høst skal det bli godt å koble litt av...
Ha en fin 4. søndag i advent:)

torsdag 17. desember 2009

Julebakinga...


Kanskje litt sent å legge ut innlegget nå siden jeg og susanne baket i helgen. men det er noe som heter "berde seint en aldri" så her er innlegget...
Vi baket kake men lørdags kven/natt og pepperkake og hulder kake søndag..
så nå har jeg jule kaker til jul...
Her er noen bilder fra kakebakinga





















lørdag 5. desember 2009

Jaja for prøve att til neste år...

Det er vist ikke like mye blogging nå fortiden som det var for noe måneder siden. Men jeg har ikke glemt bloggen likevel. Men har bare ikke hatt tid til å blogge.
Har ikke helt stått opp enda sitter i sengen og egentlig ser på "Dollhouse", men så kom jeg til å tenke på bloggen.

Jeg har forresten komme inn i en hobby stopp. Det er ikke på grunn av at jeg ikke vet hva jeg vil gjøre, men fordi at jeg har så mange ideer hva jeg vil lage at jeg ikke klarer å begynne noe steder. Hadde tenkt at jeg skulle lage jule gaver i år men det har jeg ikke gjort så det blir det vist ikke noe av.. Jaja det kommer alltid en ny jul:) Så for heller satse på det til neste år.
Men nå er det helg så kan jo hende jeg får til å lage noe.....

Ønsker dere en fin dag..