søndag 31. oktober 2010

Velkommen hjem kort

På fredag kom Frode hjem fra arbeid, så da hadde jeg laget et kort til ham. Kunne jo ikke legge det ut her før han hadde fått det. Begynte egentlig å lage det forgje mandag….

Laget i mandag 25.10 2010



Å velge motiv var egentlig ikke så vanskelig og som dere ser her forteller det hva han er interessert i.

 Å tegne GS hans var litt verre, men fikk det nå til på et viss…=)
Her er inni kortet.
Nå skal jeg gå inn på hobby rommet og lage meg noe flere kort snart.
Ha en fin søndag
                               -Elisabeth-

søndag 24. oktober 2010

Enda ett.....

Jeg prøvde meg på et lite julekort i dag, med kanelstenger som pynt for det forbinder jeg med jul. Selv om jeg enda har mange steg å gå føler jeg at jeg begynner å få tak på det. Og det blir mer og mer moro for hvert kort jeg lager=)
Laget søndag 24.10 2010


lørdag 23. oktober 2010

En liten boks.....

Jeg prøvde meg på en liten boks i dag, å lage selve boksen var ikke så vanskelig men når jeg skulle lime på annet papir fikk jeg lit problemer, om det var fordi jeg manglet med dobbelsidig tape eller ikke det vet jeg ikke. Men tror det blir noen uker til jeg prøver å lage en til... 
Men her er vertfall det ferdig resultatet. 
Laget lørdag 23.10 2010


Papiret er fra Nille, det er også bling, bling blomstene . Firkantet bling er fra bikuben. Den rosa blomsten er den jeg laget i går. De turkise blomstene er noe jeg har hatt en stund og husker ikke hvor jeg kjøpte sammen med det rosa tauet.
Ønsker dere en fin lørdagskveld.
                                                        -klem fra Elisabeth-

fredag 22. oktober 2010

Hjemme laget blomstrer

Jeg har ikke laget noe kort denne uken, men i dag satt jeg meg ned for å lage noe blomster. Jeg fant "oppskriften på papirglede. Jeg fant ikke igjen den siden der jeg fant den fra, men det er masse fint der så ta en titt inn:) Når jeg først skjønte hvordan jeg skulle gjøre detvar det ganske enkelt... Det er jo kjekt også med hjemme laget blomst på kortene =)
Fredag 22.10 2010


Ha en fin fredagskveld

torsdag 21. oktober 2010

Det første jeg gir bort...

Her er ett kort jeg laget på Søndagskveld, det er faktisk det første jeg gir bort.
Laget søndag 17.10 2010

 Så da jeg laget det tenkte jeg veldig på hvilken farge hun liker. Håper hun blir glad for det når hun får det. 

Ha en fin kveld.
                                                                                                Elisabeth

søndag 17. oktober 2010

Ett lite et i dag også....

Er ikke flink på disse overskriftene jeg da.....

Jeg har fått laget meg et lite kort i dag også. For noen dager siden kjøpte jeg meg et engels blad som heter papercraft og inni det var det små templates (kommer ikke på hva det kalles på norsk nå:P)  Selv om det var til juletema synes jeg at han også passet fint til ett høst motiv....

Laget Søndag 17.10. 2010
 Ønsker alle en fin søndag
                                          Elisabeth

lørdag 16. oktober 2010

Mimi & friend...

Laget Lørdag 16.10 2010.

Så ble det ett lite kort i dag=) Har ikke så mange valg med stempel siden jeg bare har tre men synes disse to jentene er veldig søte da så da gjør det jo ikke så mye. Prøvde meg på å lage hjemme laget blomst i dag også.. ble kanskje ikke den fineste, men samtidig skal en jo se at er kort er laget og ikke kjøpt da;).

Ønsker dere en fin lørdag=)

Trenger mer øvelse ja....

Jeg ombestemte meg, selv om jeg ikke er helt fornøyd med kortet legger jeg det ut her... Jeg innser at jeg har lang vei enda før jeg blir fornøyd med kortene jeg lager.... Men jeg synes er gøy så da blir det nok flere kort og da blir jeg nok bedre.  Her er kortetselv om det kunne vert finere...


Laget onsdag 23.10 2010

onsdag 13. oktober 2010

Et lite livstegn fra meg..


Nå er det noen dager siden jeg har blogget, jeg har ikke hatt så mye tid eller lyst til å skrive her... Har  ikke laget så mange kort heller.  Laget ett julekort nå i kveld, men klarer liksom ikke helt å bestemme meg for om jeg skal legge det ut her eller ikke..

Håper jeg får tid til å lage noen de neste dagene også selv om jeg vet at det vil bli noe travle dager, med lønnsforhandlinger i noen dager nå.....
Så vil det bli en del jobbting som kommer til å ta ettermiddagene og kveldene mine nå fremover. oktober og november er travle måneder på jobb.. Det vil si det er nå egentlig alle månedene.... Men liker man jobben sin så gjør jo ikke det noe...

Ønsker dere en god natt....


onsdag 6. oktober 2010

Julekort


Da har jeg prøvd meg på ett kort igjen =). Denne gan er det et julekort for å være mitt 3 kort er det greit nok… Skulle vel egentlig brukt rødt ark men fant det ikke, men i de jeg hadde begynt å så jeg at jeg hadde likevel. Men da har jeg det til mitt neste kort så da gjør jo ikke det noe.

Det ble hvertfall litt julestemning, selv om det kanskje kunne vært litt til =) 
Det er forresten mitt første staffelikort ;).

søndag 3. oktober 2010

En liten veske :)

Jeg har ikke fått tid til å lage så mange kort siden det første jeg laget forige helg, men en det ble en liten papirveske nå i kveld. Synes selv at den ble litt søt =). Jeg håper tiden min strekke litt bedre til denne uken slik at jeg får tid til å lage noen kort til. 
Ønsker dere en fin uke=)