søndag 27. mars 2011

Her kommer et lite kort igjen=)


Jeg har ikke vært så kreativ i det siste, men i dag fikk jeg det over meg at jeg hadde lyst til å lage et lite kort og når jeg så utfordringen hos Sketchy Colors #64 . Så tenkte jeg hvorfor ikke, der ønsker de kort i fargene rosa/hvit/oransje . Rosa og hvit bruker jeg ofte å lage kort av så jeg tenkte ikke det skulle bli så vanskelig men den oransje gjord det litt verre. Men jeg resultatet ble likevel ganske bra.

 Jeg er med på disse utfordringer også: 
Scrapperiket; blomster og perler

Ønsker dere en fin søndag og en fin uke
                               
                                         -Elisabeth-

søndag 13. mars 2011

Ikke noe nytt kort i dag....

Det blir ikke noe nytt kort i dag selv om det er søndag... Jeg begynte på et kort i dag, men bestemte meg for  å prøve en ny bretteteknikk og siden jeg ikke har laget den før tok det litt lengte tid enn hva jeg hadde tenkt.... Så jeg lager kortet ferdig i morgen tror jeg....


Denne helgen har jeg og Frode tatt det veldig med ro... Vi var en tur ut i går da var vi på messen på Hellerudsletta, så noe nytt har jeg kjøpt inn. Men jeg gleder meg mest til pakken jeg har bestilt meg fra Norbye i Bergen. Jeg kommer tilbake til det når den kommer....

Det vil bli noen hektiske dager på jobb fremover,men det pleier jo mars og april å være så det er ikke noe unormalt med det.... 
Ønsker dere en fin kveld videre

mandag 7. mars 2011

Mandag og et lite kort....

Her kommer et nytt kort fra meg og det på en mandag… Jeg bryter tradisjonen min de siste ukene og legger ut et kort to dager på rad=).
Bestilte meg noe stempler fra Lili of the Valley Stamps forlesket meg helt i dem da jeg så dem før jul, men tok meg litt lang tid før jeg kjøpte noen. Så jeg  har kjøpt meg 5 stempel da jeg først kjøpte meg noen. 

Blir mer på utfordring hos  Simply Create #38 challenge: Flowersa

                                             -Elisabeth-



søndag 6. mars 2011

Søndag...... Bursdagskort....


I dag har susanne bursdag og jeg og Frode var invitert i selskap. Og da kunne jeg jo ikke komme med et ferdig laget kort.  Og nå hadde jeg en veldig god grunn for å lage kort(ikke at jeg må ha det for å lage et kort da, men).
Det har gått mye i rosa og lilla hos meg den siste tiden så i dag hadde jeg lyst til å ha noe helt andre farger.



Stempelet er fra Sugar Nelli og er en Woodland Fairy. Blomster fra papirgleder, hjerte fra panduro, og pair fra reste haugen min=). Fargelagt med copic markers.
Hm så ble det søndag før det kom et nytt innlegg fra meg denne gang også.
Da gjør jeg bare slik for det kan jo hende det blir en uke til neste gang også.
Ha en fin uke.
                     Elisabeth