torsdag 30. juni 2011

"Kaptein Sabeltann er en farlig mann"

Nja tror nok ikke denne sjørøveren er så farlig, men en sjørøver på tokt er de nok;).
Og nok et bursdagskort fra meg i dag. Det er vist ganske mangen som har bursdag nå i sommer, og når jeg er begynt å lage kort til noen må jeg jo lage til alle. Ikke det at jeg klager altså for det er jo like gøy å lage kort uansett når en setter seg ned.

Stempelet er fra LaLaLand fargelagt med copics. Og så har jeg i dag prøvd meg på å sverte med distress ink; walnut stain(som jeg kjøpte i dag). For å være første gangen jeg gjorde dette ble jeg ganske fornøyd. Må nok få meg flerre distress ink.
Disse to bildene er inni kortet


Undere er baksiden av kortet.
Jeg bruker vanlig viss ikke klistremerke på kortene jeg lager, men i dag er unntaket. De er fra Creativ Imaginations. Og var et must på dette kortet.
Det ene papiret er også fra der(skattekartet). Det andre er fra Rusty Picel og heter "dead man's chest.

Ha en fin kveld.
-Elisabeth-

onsdag 29. juni 2011

Kort til ei som slutter på jobben.....

Det er enda en dame som skal slutte på jobben så her er kortet hun fikk..

Er veldig glad i dette stempelet også og liker godt å fargelegge henne.
Ønsker dere en fin kveld.



et kort innlegg i dag.
-Elisabeth-

tirsdag 28. juni 2011

Bursdags kort til Frode

For litt over en uke siden hadde Frode bursdag, men siden han ikke var hjemme kunne jeg ikke gi korte før i går da han kom hjem.
Da jeg satt meg ned for å lage kortet oppdaget jeg to ting, 1: jeg hadde liksom ikke noe papir som passet til manne kort 2. jeg har heller ikke stempel som passe. Så må nok komme meg på Bikuben snart og handle inn litt til både manne kort og andre kort.
Men jeg bursdagskort skulle jeg lage og selv om jeg synes det er vanskelig og lage mannekort synes jeg at kortet ble slik jeg hadde tenkt med etter jeg fant ut hva jeg skulle bruke.






It's not often that i make cards for man, but when my boyfrend had his birthday last week, i had to. And i thought it was quite fun, so i think i will make more cards in the furture.
I will try to send this card to the Cards for men challenge. The stars theme.

Ha en fin dag.
                 -Elisabeth:

mandag 27. juni 2011

Avsluttnings kort.

I helgen laget jeg et kort til ei som skal slutte hos oss på jobben.  Og når en slutter får man jo takk for innsatsen gave og da hører jo kort til. Her er kortet hun fikk.



Jeg har den siste uken utfordret meg selv til å ikke å lage lagene med papir like på alle kort. Det er blitt mange like "bakgrunner"  med bare forskjellige motiv. Og jeg synes etter hvert at jeg er begynt å få det til.
Stempelet er fra La-la land. de har mange herlige stempler og har et par stempel til fra dem. Og flere skal jeg ha=). Hun er fargelagt med copics.
Papiret er fra restekurven min og vet ikke hvor de er fra.
Perlene er fra kort og godt...

Selv om jeg alt har sendt inn et kort til utfordringen hos Anonyme scrappere: sommer. Sender jeg inn dette korte også.



søndag 26. juni 2011

Et litt enkelt kort i dag.

Jeg har en rolig søndag. Det vil si jeg teller ned timene til i morgen da Frode kommer hjem igjen=).
Jeg har i dag sett på tv eller laget kort... Her er det en av kortene som er blitt laget i dag. Et ganske enkelt kort, men jeg brukte faktisk ganske lang tid på det likevel. 



fredag 24. juni 2011

Regn, regn gå din vei....

 Jeg ble inspirert av regnet i dag... og det er vel ikke ofte en kan si det... Her er verfall et regnkort... (hehe). Jeg har brukt dagen inne på hobbyrommet. Været er jo ikke akkurat sommervær og da trenger jeg ikke ha dårlig samvittighet for å være inne.

Litt uklare bilde.....
Stemplet er fra Mangolia forelagt med Copics ( tror jeg forelegget henne i påsken).
Papiret husker ikke hvor det kommer fra.
Blomstrene fra kort og godt, papirglede.
Perlene er også fra kort og godt.

Ønsker dere en fin kveld.

torsdag 23. juni 2011

Sommer kort=)

I dag har jeg laget et sommer kort om man ikke ser mye av sommeren her i Oslo for tiden kan man jo drømme seg bort til de dagene når man sittet på kaien og dypper beina ned i vannet=).
Blir med på disse utfordringer med dette kortet
sukkersøtt s ( litt i siste liten) La deg inspirere av vann.
 Anonyme Sacrappere Utfordring #25 Sommer
Fab n funky  sommer Bearly mine  sommer




 -Elisabeth-

onsdag 22. juni 2011

Enda et kort.....

Jeg må ta det litt med ro for tiden, og da er det vel ikke vanskelig å sette seg ned for å lage kort. I dag har jeg laget kort spesielt til Sketchy Colors utfordring #76  Creme, mint & oliven. Det er farger jeg vanligvis ikke bruker, og først vanskelig å finne frem ark som jeg kunne bruke for trodde ikke jeg hadde noe særlig i de fargene, men så viste det seg at jeg hadde litt og vips så ble det kort.



                                  (Ikke akkurat så gode bilder jeg har tatt..)
Tar med kortet også i utfordring hos Scrappekammeret, Utfordring #33 - Scrappekammeret ord: SOMMER.

Ha en fin kveld.

lørdag 18. juni 2011

Girlpower......!!

Jeg har kjøpt meg mange nye stempel i pinsen og på onsdag og i går kom de i posten:). Så stempler trenger jeg ikke å kjøpe meg på en stund. Og selv om jeg er ganske tom for papir, så klarer jeg vist å lage kort likevel. Så jeg er vist ikke helt tom=). 





 Jeg legger korte med i utfordringen hos Nordsalten-hobbyklubb Girlpower.
Ha en fin Lørdag.
-Elisabeth-

fredag 17. juni 2011

Hei igjen!!!!!

Jeg har laget et enkelt kort i dag.. Jeg er nesten tom for papir, men skal prøve å få kjøpt meg mer papir i løpet av kort tid......
Så det er bare restepapir i dag, motivet er fra Phunnyface, er hun ikke fin? Hun er fargelagt meg copics. Det blir nok flere kort med henne for hun var veldig morro å fargelegge. Blomstrene er fra pondura (tror jeg).


 Ønsker alle en fin kveld.

                                     -Elisabeth-





tirsdag 14. juni 2011

Klemmer!!!!

Her kommer et lite kort fra meg igjen..... Jeg har fargelagt 7-8 motiv til å lage kort. Så det kommer nok flere kort i løpet av uken=)
Motivet er farget med copic og er fra laydybug. Det er et ganske enkelt kort fra meg i dag. Men likevel ikke for enkelt......



onsdag 8. juni 2011

Ut på havet........

Jeg har brukt mye av dagen i dag på å se på you Tube, om ulike fargeteknikker og andre ting som har med kort og gjøre. Så jeg måtte jo til slutt lage meg et kort eg og. Når jeg nå også har fått E000 av Sissel(tusen takk) hadde jeg ikke noe unnskyldning for å ikke lage noe kort Ikke at jeg trenger noen da for det er alltid like moro å sitte på hobbyrommet å lage kort. Selv om jeg ikke gir så mange bort. Så begynner etter hver å få ganske mange. Bør gi bort noen etter hvert tror jeg.



Sender kortet med i utfordringen hos Scrapperiket:  Utfordring 28;Sommer.
Har fargelagt henne med copic. I dag ble det ikke noe blomstrer det var nesten litt rart å ikke ha det på, men følte ikke helt at jeg kunne det når jeg brukte skjell. Har tenkt en stund at jeg skulle laget et slik kort. Men så det liksom litt annerledes ut inne i mitt hode uten at jeg kan forklare hvordan. Men man kan ikke alltid få det til slik man hadde tenkt. Jaja mitt kort ble slik i dag....

Ha en fin kveld. Nå er det snart senge tid for meg skal tidlig opp i morgen og en lang dag på jobb( men det blir nok kjekt håper bare på sol....).
-Klem fra Elisabeth-

tirsdag 7. juni 2011

Hei igjen...

Jeg har ikke laget så mye kort den siste uken. Noe av grunnen er at E000 av copic tusjen min er helt tom og får ikke laget noe hud farge på figurene. er det liksom bare stoppet opp hos meg.... Enda jeg har Prisma color og pan pastel jeg også kan fargelegge med. Og ikke minst jeg kan jo bruke noen stempler der jeg ikke trenger å bruke den fargen. Men det har jeg altså ikke gjort.

Men et lite kort har jeg likevel laget. Fargelagt med prisma color. Til og med med ny bretteteknik( vel ikke at jeg har laget den da:P men ny for meg).
Ønsker dere en fin kveld.
-Elisabeth-