mandag 22. juni 2009

Jeg fortsetter å blogge :)

Nå kan alle skrive kommentarer på bloggen min:) Det var bare noe med innstillinger å gjøre så da kommer jeg til å forsette med å bruke denne:) Føler at siden jeg startet her så vil jeg forsette her også:) det er liksom min side blitt dette:) Jeg satt lenge i går og tenke på om jeg skulle forsette eller ikke og siden jeg har fått noen tilbake meldinger på at noen leser det og mener jeg skal forsette så gjør jeg det:)
begynte jeg å tenke over hvorfor vi egentlig blogger. kom frem til at det er vel for vi ønsker at andre skal vite mest mulig om oss og å lage et spor etter oss liksom.. og for vi ønsker at andre skal vite om oss på en måte. Det er vel derfor vi også skriver alt mulig vi skal på facebook for vi vil at andre skal vite hva vi gjør på.... Men klart det er kjekt å skrive for en selv også slik at en kan huske hva en har gjort på i den siste tiden.

I all tenking på om jeg skal blogge eller ikke glemte jeg å skrive noe om helga som var.. Jeg og Frode reiste Torsdagskveld (18.06) opp til Verdalen. Det var en kjempe koselig helg:) Og veldig deilig med en ekstra fri dag. Med bare to uker sommerferie om noen uker var det godt og ha denne ekstra dagen. Vi reiste med fly opp til værnes, derfra med tog til verdalen. Og ja vi var fremme etter midnatt og jeg klarte å være oppe uten og sovne. den siste tiden har jeg jo sovnet før kl er 23.... Fredagen var vi en tur til Levanger på et kjøpesenter. Der spiste vi verden beste pizzasnurrer på et bakeri som hete Nervik . Så handlet jeg bursdagsgave til Frode. En samekniv som vi skal ha med oss når vi er på lengre turer på motorsykkelen;). om kvelden koste vi oss hjemme i huset til Frode. Lørdagen hadde frode bursdag:) gav gaven til ham da vi voknet...:) spiste frokost og reiste fartet litt rundom. Ettermiddag/kveld var vi på middag hos Tove.. det var kjempe koselig. Søndagen reiste vi ned att hit til Oslo.... Takk for en fin helg vennen min :*

1 kommentar:

Anonym sa...

Stå på med blogginga! Kjekt å stikke innom av og til og sjekke ut kva du driver med. :)