tirsdag 20. oktober 2009

Så kom det et nytt innlegg her endelig...

Hm.. det var jeg som skulle komme med en liten oppdatering på hva som har skjedd i det siste... lovte det vel i forgje uke. Har satt meg ned flere ganger for å skrive et nytt innlegg, men har liksom ikke hatt motivasjon eller noe å skrive om. Hehe litt morsomt det også siden det ikke er mange uker siden jeg skrev flere blogginnlegg for dagen. Var litt hekta på det da, og er nok ikke det på samme måtte nå. Jeg er litt slik at jeg kan begynne på noe og når jeg da holder på med det en stund uanset og da går jeg veldig inn i det, men så blir jeg lei og jeg lar det ligge en stund.

Det gjelder vel mest med hobby prosjektene mine. Jeg har ganske mange slike prosjekter.. Strikkeprosjekter, male- og tegneprosjekter broderier, og andre hobbyprosjekter jeg ikke helt har begynt på men har kjøpt inn matrialet til det ... Har og en del tanker på om hva jeg skal begynne å lage, men de kommer jeg nok til å bli ferdig med(håper jeg) siden jeg skal lage noen julegaver i år.. (kommer kanskje noe bilde fra de etter jul.. kan jo ikke legge dm ut før for da vet jo noen hva de får :P)

I dag kommer Frode ned att hit *gleder seg*. Det er nesten en måned siden jeg såg ham sist, og det føles mye lengre enn det.. Enda jeg har hatt det travelt på jobb.. Først reiste han noen dager senere ut på jobb enn han først skulle. Og så har han vært en uke hjemme i verdalen for han har holdt på å fikse tingene klart til hus salg...
Skulle bli en oppdatering men det ble vist ikke det.. men har ikke skjedd så mye så da gjør det ikke så mye heller.

Ingen kommentarer: