søndag 7. mars 2010

Liten oppdatering...

Jeg burde sikkert hatt mye å skrive om nå som det er kjempe lenge siden jeg har oppdatert. Og det har jeg også, men lysten til å skrive her inne har ikke vært her og er her egentlig ikke nå heller.

Men jeg må jo si at nå er jeg og frode blitt samboere på ordentlig. Vi har vært det noen uker egentlig da=) Egentlig siden da jeg skrev forgje innlegg..... 
Vi holder nå på å se etter en større leilighet... Jeg har alt satt i gang med denne leiligheten og skal ha visnin neste lørdag. Så nå må dere krysse alt dere har sli at leiligheten blir soldt fort:)

Ellers har jeg det kjempe bra, emn travelt og derfor ikke hatt tid til å skriver så mye her... For se hva som skjer i løpet av dagene og ukene frem over...


2 kommentarer:

Anonym sa...

You could easily be making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat hacking[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses little-known or little-understood avenues to build an income online.

Anonym sa...

hei :)

GRATULERER :) so kjekt da då å høyra at de ska bli samboere :) kjekt å ha nåken å bu me :) og lykke til me salg og flytting :)

klemm kathrin :)