lørdag 28. mai 2011

Bok kort

Som nesten alle andre bruker jeg og å gå inn å se på andre sine blogger for inspirasjons for noen uker siden var jeg inne på Wenche sin blogg så jeg mal på hvordan hun laget bok kort. Og på torsdag bestemte jeg meg for å lage den. Men trenger litt mer trening før den blir helt perfekt.



Legger den også med på ukens utfordring hos sukkesøtt #126 "Vis oss din stil". Selv om jeg enda ikke helt føler at jeg har funne ut hva som er min stil enda så har jeg som oftes blomster med og litt blingbling så det er vel typisk for meg.

Ha en fin lørdag=)

4 kommentarer:

Lambi sa...

Så nydelig denne boka ble! Tror dessuten dette er en av mine absolutt favoritt Tilda'er nå fortiden! Digger disse med sommerfugle tema! :) Stilig med teksten inne i boka Og de lilla arkene og pynten ganerelt! :) Ha en fin kveld! Klem

Gry-Beate sa...

For et kjempe flott kort bok!! Og nydelig det motivet du har brukt. Lekker design!!
Takk for at du deltar hos Sukkersøtt denne uken.

;0)Gry-Beate

Wenche sa...

Hei Lisabeth!! Så flott boken din ble!! herlige farger og lekkert oppsett :) Det er bare å lage flere og øvelse gjør mester ;D
Lykke til i ukens utfordring hos Sukkersött!!
Klem, Wenche :0)

♥Gry sa...

Sååå mye fint du lager, mange spennende motiv (jeg har i en periode vært litt låst til Magnolia....♥♥) Magnolia har jo mange flotte motiv, men man må jo kanskje prøve noe annet også.. :0)

Boka va kjempefin♥♥ Me like!

Klem