søndag 1. januar 2012

2011

Ja så var det det gått et heilt år siden jeg satt og skrev året som var til 2010. Dette året har gått veldig fort og jeg vet vel egentlig ikke om jeg har så mye å skrive. Ikke har jeg blogget  noe særlig dette året heller. Mye av dette er jo fordi at hverdagene har vært ganske like. Men det det har blitt en tradisjon for meg at jeg oppsummere året slik så skal se om jeg får ned noen ord også i år. 

I april kjøpte vi oss campingvogn. Vogna er ståene på Rømskog i Østfold fylke, og det tar bare 1,20 minutter med bil å kjøre fra Romsås. Akkurat passe tid for å komme seg bort og for å være der en helg.
Selv om farger inne i vognen er litt typisk 80 tallet har det sin egen sjarm, men noe som kan hende vi fikser litt på etter hvert.
(Her hadde jeg tenkt å vise et bilde, men fant det ikke på denne pc, har nå den lille pc og den har jeg ikke bilder på

Vi har var mye her i vår og sommer. Vi brukte hele sommerferien min der, siden jeg ikke kunne reise noe sted i år. For jeg ventet på time på sykhuset.  Ikke noe alvorlig, men vil ikke utdype det mer her. Synes ikke det er nødvendig og legge slike ting ut på en blogg eller facbook og slikt. 

Siden bloggen i år har blitt brukt mest til å vise kortene som jeg har laget vil jeg vise noen av favorittene mine.

Jeg må jo også takke kjæresten min han er verdensbeste kjæreste( jo du er det Frode). Takk for et fint år. Jeg elsker det over alt. :-*. Er utrolig takknemlig for jeg har deg.  


Må også takke damen på jobb dere vet hvem dere er og dere er helt supre!
Gleder meg til et nytt år sammen med dere og til de nye utfordringene som vi vil møte.

Susanne må jo også nevnes her så klart. Takk for fine samtaler og mye moro. Om mer skal det bli:)

Også takk til de andre romsås trollene på Emanuelsfjell vi har også hatt mye moro i år enten om det har vært på burger king eller på Rømskog eller andre steder.

Så til familien i Bergen dere er hele tiden i tanken mine selv om det ikke har blitt så mye besøk i år. 
Må også takke Frode sin familien i Verdalen takk for mange fine stunder.

Jeg har ikke noe nyttårs forsett denne nyttårsaften og ikke vil jeg ha det heller. Men jeg kan nesten love at jeg skal bli flinkere å blogge i 2012. Vise dere mer hva jeg holder på med også mer enn bare å vise kortene mine. Selv om mye av fritiden min går med på å lage kort gjør jeg også mye annet.

Det ble vist ikke så veldig mye oppsummering av dette året likevel. Jaja slik ble det denne gangen. Lage et bedre innlegg når jeg skal oppsummere 2012.


Jeg vil også takke alle som leser bloggen min og legger kommentarer, men også tildere som bare er innom og leser setter utrolig pris på dere, jeg vet at jeg har over hundre lesere nesten hver dag og det er utrolig gøy.

Da gjenstår det bare å ønske alle ett godt nytt år.

Ingen kommentarer: