søndag 9. desember 2007

Hm på tide med nytt innlegg

Ja hva skal jeg skrive her da. Fant ut at jeg sikkert burde skrive noe men vet liksom ikke helt hva. For det har egentlig ikke skjed så veldig mye i det siste.
Skolen går liksom i det samme jeg gleder meg ganske mye til juleferien nå det er berre fire dager att så starter den. Selv om jeg sikkert må lese en del i julen jeg har jo de hersens oppgavene hengenden over meg. Og skal det bli noe av dem så må jeg jo lese meg opp også. Heldevis har jeg ikke eksamen nå før jul så jeg får jo slappe litt av...

Jeg har forresten bestemt meg for at jeg skal flytte til sommeren. Så nå skal jeg gjøre Oslo farlig.. Hehe ja særlig, jeg som gjør så vanvittig mye ut av meg. For jeg er jo ikke akkurat den som hopper frem og viser meg akkurat. Jeg har funnet ut at jeg trenger nye impulser og at jeg trenger en forandring. Siden Susanne reiser tilbake til Oslo til sommeren tenkte jeg at jeg antagelig viss blir med henne bort. Tror egentlig mamma og pappa håper at jeg slår dette fra meg. Men jeg er nå begynnt å se etter jobb der borte så det skjer nok mest sansynligvis.

Jeg kjenner at jeg begynner og bli litt stresset jeg har ennda ikke begynt å kjøpe julegaver ikke det at jeg skal kjøpe til så mange da, men hvert år da jeg kjøper jeg tenker jeg neste år skal jeg være ferdig mye tidligere, men det har ennda ikke hendt. I år skal jeg feire julaften hos mamma og nyttårsaften hos farmor sammen med pappa. Selv om jeg var på julekonsert i går har jeg ikke kommet i julestemning ennda med det er da to uker att så det kan jo hende det kommer snart.

Dette for være alt for denne.

Ingen kommentarer: