tirsdag 29. januar 2008

Tirsdag 29.01 08

Heisann.
Jeg er ikke noe særlig flink til å skrive her inne, men det er av og til litt tiltak å sette seg ned å skrive noe. særlig nå som jeg også sitter å skriver disse dumme skoleopgaven som må skrives. vel jeg har ikke skrevet så veldig mye på de ennda da, disse ukene i januar har jeg våre i praksis og det har våre litt oppgaver å skrive i praksisen. Denne praksisperioden var styrerpraksis, det var nok sikkert meningen at vi skulle få innsikt i hva det vil si å være styrer. Men det føler jeg ikke helt at jeg har gjort. Jeg og Susanne satt en god del på kontoret sammen med styrer, men en ser ikke så mye når en sitter bak pc skjermen til styrer. Selv om hun var flink til å si hva hun gjore da har jeg ikke fått den store innsikten.

Ukene går ganske fort og jeg føler ikke helt at jeg får gjort alt jeg har tenkt til. Mye av grunnen er nok at jeg har våre ganske trøtt og bare vil sove. En får liksom ikke gjort noe om en sover bort dagen. Det er litt merkelig dette der for ennten er jeg trøtt og bare vil sove eller så er det motsatt jeg er ikke tret nok og får ikke sove, det er ikke noe mellomm ting her hos meg.. merkelig.. Så siden jeg har sovet mye nå i januar har jeg egentlig ikke gjort på så mye både sosialt og skole ting. Jeg er da heldig som har Susanne en etasje opp jeg trenger ikke å bruke så mye energi for å komme meg opp til henne. Jeg er ganske mye med henne. Går det mer en dag og jeg ikke har sett henne blir jeg ganske dårlig hummør og berre må snakke med henne. Vi har alltid noe å snakke om, som vi ikke kan snakke om med så mange andre.. *smiler lurt*.

Jeg er nå begynnt å se på jobb annonser det er jo snart på tide å søke, jeg har bare sett på annonsene borte i Oslo så jeg skal nok flytte bort der ja. Selv om jeg synes at det blir litt skummelt og flytte fra Bergen føler jeg at tiden er der at jeg skal flytte på meg. Hadde jo tenkt å flytte for 4 år siden men valgte å bli av grunner jeg ikke skulle ha blitt, men angrer ikke p det lengre. Jeg hadde ikke fått denne utdannelsen som jeg får nå om jeg hadde flyttet til Stavanger som var planen da. Men denne gange skal jeg flytte og blir ikke igjen i Bergen om samme tingen skulle ha skjed.. Men mye tyder på at det ikke vil skje siden jeg ikke har tid til å gjøre noe annet enn å gjøre skole ting.


Tror det for holde for denne gang.


Ingen kommentarer: