torsdag 31. desember 2009

Siste innlegg i 2009.....

Da er det bare noen timer igjen av 2009. Dette året har gått veldig fort. Men en sier jo at når en har det bra og kjekt går tiden fort så slik er det vel for meg i år. Jeg har nemlig hatt en helt supert år. For 2009 begynte jeg i ny jobb som jeg stor trives i, det har selvsagt mye med mine kjempe greie medarbeidere. UTEN DERE hadde det aldri blitt det samme. Og jeg hadde ikke fått til det vi har fått til uten dere! *smile pent til dere*.

Jeg har Vennene mine i nærheten av meg hele tiden Susanne og ingvild takk for mange fine samtaler vi har hatt dette året:)

Så selv om jeg er langt fra dere mamma og pappa så er der ikke glemt takk for all oppmuntring når jeg har trengt det(selv om jeg har hatt et supert år så har jeg nok trengt det selv om).

Selv om jeg skriver deg sist Frode er det kun fordi at jeg måtte tenke litt på hvordan jeg skal takke deg for dette året. Men jeg klarte ikke komme på noen fine ord for å beskrive hvor takknemlige jeg er for at du er i livet mitt og hvor uendelig heldig jeg føler meg som vet at du er kjæresten min. Jeg føler meg utrolig heldig som vet at jeg blir Elsket av deg, og jeg elsker deg utrolig høyt.

Helt til slutt vil jeg ønske mine lesere et riktig godt nytt år. Vi "ses" i 2010.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godt nyttår til deg også Elisabeth :)
Mvh Christer

Anonym sa...

Godt nyttår:)
Vi får satse på noen friske blogginlegg i år:)
Klem fra Hilde