lørdag 2. januar 2010

Min opplevelse av julen 2009...

Ja, nå er jeg Safira endelig kommet hjem att fra ferie. Eierne mine har vært på juleferie på vestlandet og da tok de meg med. Da pappa pakket ned i bilen tirsdag 21.12.09 var jeg kjempe redd for at jeg ikke skulle få være med. jeg gikk ut og inn av reiseburet mitt tre ganger for jeg trodde han skulle ta meg med ned i bilen, men eieren mine hadde så mye de skulle pakke at pappa måtte gå flere turer. Da vi endelig skulle gå skjønte jeg det ikke. Men er det så rart da han hadde jo lurt meg flere ganger. Jeg var kjempe flink på turen bort.. vet dere at det er laaaaaaaaaaaaaaang tur over til øygarden. Jeg var nesten helt stille hele veien mjauet bare den første timen. Jeg og eierenene mine var veldig stolte av meg. Jeg hørte mamma sa det flere ganger=). Se så flink jeg er her sover jeg... -->Da vi var framme og jeg skulle utforske hvor jeg var kommet møtte jeg to andre katter Katinka og Fredrik. Men bare så dere vet det jeg vil ikke være venner med dem og freste til dem hele den uka jeg var der. For å vise dem hvem som er sjefen stjal jeg likegodt maten deres. Her er det bilde av Katinka..... -->
Etter en uke ble jeg plassert i bilen og reiseburet igjen. Men det hadde ikke jeg tenkt og jeg mjauet lenge hele turen faktisk. men den var ikke kjempe lang bare til Dale. Her var det heldigvis ikke noen andre katter og jeg kunne prøve og slappe av.
Etter noen dager skulle vi kjøre bil igjenn, men nå var jeg lei for da syntes jeg at jeg hadde kjørt nok bil for en stund. Så jeg var ikke noe snill jente mjauet og prøvde alt jeg klarte og komme meg ut av dette der dumme buret. Fikk komme litt ut også, men mamma holdt meg kjempe fast så jeg kom meg ikke løs. Jeg hadde vært slem jente og gikk på do i buret, men det var egentlig ikke min feil for jeg fikk ikke gå på do før jeg måtte inn i reisebuet. Jeg bråkte nesten hele turen. vi skulle vist hjem att til Oslo, men det skjønte ikke jeg. Men nå er jeg heldigvis hjemme og vet dere jeg og fikk julegave. En dyne som jeg kan ligge på. Den er kjempe fin bare se her... Vel det vart en grei slutt på ferien min da:)

1 kommentar:

Anonym sa...

hvorfor ikke:)