lørdag 1. januar 2011

2010

Jeg har de siste 2 årene skrevet litt om gået som har vært, så nå har jeg tenkt til å gjøre det som en tradisjon, verfall så gjør jeg det i år også =)

I januar fikk Frode solgt huset sitt og vi ble offisielt samboere selv om andre rundt oss ikke merket den store forskjellen siden Frode bodde hos meg omtrent hele tiden. Men vi merket stor forskjel, da trengte han ikke å reise opp til Verdal før han skulle på arbeid eller etter arbeid. Nå er han kunn borte de 2 ukene han jobber og det er veldig deilig. Det var også kjekt å ikke trenge å tenke på huset som stod tomt.

I slutten av april vart min leilighet på Skullerud solgt det med overtagelse 5. juni. Da vi fikk våres leilighet 1. juni. Vi har nå kjøpt oss en 4 (3) roms leilighet på Romsås. Det er kjempe deilig å ha større leilighet. Og den er kun 3 minutter fra arbeidet mitt.=) 

(bilde henter fra http://static.panoramio.com/photos/original/25452669.jpg)

Safira trives godt i leiligheten og fant seg fort tilrette selv om hun første dagen gjemte seg under kjøkkenbenken, men så nysgerri som Safira er tok det ikke lang til før hun kom frem og utforsket hele heiligheten. og nå leker hun i alle rom.Siden det første halveåret av 2010 gikk på å flytte finne nye leilighet og flytte igjen tok vi oss en velfortjent ferie i juli. Vi var på 16 dages tur med motorsykkelen sammen med en kamerat av oss ned til Europa; Danmark, Tyskland, Sveits, Frankrike, Italia og Østerrike. Det var en ven koselig og kjek tur med mange fine opplevelser.


Jeg trives fremdelis kjempe godt på arbeidet selv om det i år har vært mange utfordringer på godt og vondt. Men det er slik jeg vil ha det og vil ikke ha det annerledes. Og det er viktig med utfordringer slik at vi utvikler og fornyer oss. Så takk damer og mann for den fine innsattsen dere ha gjort i år.

Jeg og Frode har det veldig fint sammen. De ukene han er borte føles bare lengre og lengre for hver gang. Men det som er fint med at han har en slik jobb er at  når han er hjemme er han hjemme lenge om gangen. Og det kan være godt for forhold å kjenne at en savner hverandre slik at man ikke tar hver andre for gitt.
Jeg gleder meg til å tilbringe mange år sammen med deg Frode <3 Elsker deg kjempe masse. Jeg kunne ha skrevet mer om året som har vært, men slutter her så da gjenstår det å ønske dere godt nytt år. Så "ses" vi snart.

Ingen kommentarer: