torsdag 4. september 2008

Liten oppdatering...

Plutselig gikk liksom tiden litt i fra meg.. Og jeg som egentlig hadde blitt så flink til og skriver her inne. Men jobben har liksom tatt mye av overskuddet mitt at når jeg har kommet meg hjem så har jeg ikke orket å gjøre så mye.
Jeg har ennda ikke fått leiligheten min enda, men det nærmer seg. Helgene som har vært denne månden har jeg tilbringt i bergen hjemme hos pappa og så mamma. og ikke minst har jeg våre i Verdalen.. Hehe ja dere las riktig... når en får en kjæreste som ikke bor på samme sted så må en jo reise ditt han bor av og til.. Men nå til helgen kommer han ned hitt til oslo:)
ellers har jeg har jeg begynnt i en speidergruppe der Ingvild har våre i siden i fjor høst.
Har som mål og begynne å trene snart og få bort magen.. (hehe Frode den skal bort). Men det er egentlig mest for å komme i bedre form da...
Jeg har sikkert mye mer som kunne stått her, men akuratt nå er det tomt..
Vil berre si at jeg er utrolig glad i deg Frode.. Husk det!

2 kommentarer:

trallalalala... sa...

Kjekt me litt oppdatering Elisabeth:) Godt d ikkje e berre mej so e sleta ette jobb;)Håpe alt e berre bra me dej ellers... ser vell egentli slik ut då men... DU e topp:) Goklem frå mej!

Lene - Karin sa...

heisann vennen;)kjekt med oppdatering!leenge sio sist!! so glad for at du har fått deg kjæreste!;)happy for you! me snakkast!gla i deg! godklem frå meg!