søndag 28. september 2008

Det tok lit tid men endelig.

JA endelig har jeg jeg kommet meg inn i leiligheten. Jeg fikk nøkklene fredag som var (26.09). så nå skal jeg flytte inn i dag. nå i helgen har jeg vasket den for det måtte jeg gjøre. Hun som hadde bod der hadde ikke gjort det, men det kan jo skje når jeg har kjøpt den på tvangsalg og hun som bode der ble kastet ut. Det tar enda noen uker til hele flytte laset mitt kommer bort da. Frode skal kjøre det over og han må i nordsjøen i morgen og blir borte i to uker. Men jeg har nå litt ting og tang her borte så jeg klarer meg nor i tre uker til:).
Det skal foresten bli deilig og ligge i sin egen seng i natt... sengen jeg har låge i til nå er kjempe god, men det er jo noe helt spesielt og ligge i sin egen seng. (Er det ikke flere som har det slik?)

På jobben går det fint har enda ikke kommet inn i alt papirarbeidet som jeg må fikse opp i, men jeg har blitt godt kjent med barna stort sett over hele barnehagen. Jeg har begynt å merke at jeg ikke var vant til og gå på skolen hver dag slik som jeg må på jobb. For jeg blir ikke helt ut hvilt i helgene. Men det er nok bare en vane så snart blir jeg nok vant til og jobbe hver dag. Det er ganske forskjell å gå på skole og jobb og en blir helt anderledes sliten. jaja nok klaging. Jeg synes nå at det er kjekt å jobbe, men savner litt det og ikke studere så hvem vet kanskje jeg kommer til og studere litt på siden av.

Ingen kommentarer: