fredag 4. februar 2011

Noen nye kort fra januar..

Ukene har liksom bare "løpt" i fra meg. Jeg pleier vanligvis føle at januar er en uendelig lang måned, der det er mørkt og kaldt, men slik har det ikke vært i år. Jeg har ikke fått tid til alt jeg hadde tenkt å gjøre, men noen ganger må en legge ting fra seg også=).
Noen kort har jeg laget i januar og velger å vise noen av dem.Fant ut at jeg skulle prøve meg på en ny bretteteknikk, og det var kjempe moro. Har hatt lyst til å prøve den kjempe lenge, men har synes den så så vanskelig ut noe den ikke var. Blomster ble det til og med på dette kortet og jeg som ikke er noe "blomster jente". Men av og til pynter det fint opp med noen blomster.

 
Et lite nærbilde....


Denne blomsten er en av de hjemme lage blomstrene jeg laget i november i fjor...

De to bildene over her var mest for å prøve med litt med ulike tekniker med tusjene... Får det liksom ikke helt til enda føler jeg, men det kommer vel etter hvert som jeg trener mer....

Ja det var de kortene jeg ønsker å dele med dere denne gang har laget noen til, men de har jeg for meg selv( kunne ha vist dem, men noe må en jo få ha for seg selv.. *smiler*).

Ønsker dere en fin ettermiddag=)

1 kommentar:

Sissel sa...

Det var kjempefine kort Elisabeth, ser ut som om utstyrskofferten din stadig vokser:))
Veldig flott det brettekortet, fine farger og til og med blomster.
Klem Sissel