lørdag 8. oktober 2011

Prøvde meg en gang til jeg.

Det har vært ganske stille her i noen uker. Jeg har vel manglet litt på motivasjonen eller rettere sagt kreativiteten. Men jeg blir slik når jeg har mye som må bli ferdig på jobb. Og siden jeg bruker lang tid på kontorarbeid hjemme har jeg ikke tid eller mulighet til å gjøre noe annet. Og i de stundene jeg kan lage kort så har kreativiteten vært borte og ingenting er blitt laget. Men nå er alt som måtte gjøres gjort og jeg satser på at jeg får kreativiteten og lysten tilbake.

Her er et kort jeg laget for noen uker siden, men kunne ikke legge det ut før i dag. For mottakeren fikk det først i posten i dag. 
Jeg har da prøvd meg på Steampunk igjen jeg da (Dette kortet er forresten det jeg nevnte i det innlegge med det første kortet i denne stilen).

Jeg husker ikke alt jeg brukte her, men noe husker jeg. Aluminiumsfolie, binders stifter, svart og kobber maling. Disstress ink av Tim holtz det samme er disse tannhjulene. Motivet er hentet fra graphic 45 mønsterpapir. Klokken er kjøpt på panduro.
 Mer husker jeg ikke..Med dette kortet blir jeg med på utfordring hos Stampartic Steampunk.

Det var alt fra meg i dag, så håper jeg at det ikke blir like lenge til neste gang jeg legger ut et innlegg.
Ha en fin dag videre

1 kommentar:

Sissel sa...

Velkommen tilbake :)
Synes de blir kjempefine disse steampunk kortene dine.
Masse klin og klæsj og flotte detaljer.
Klem Sissel