onsdag 15. september 2010

Noe få bilder fra ferien 2010


Jeg har lenge tenkt å skrive om ferie turen vi var på i sommer, men har liksom ikke kommet så langt så nå gjør jeg det nå, enda det er over 2 månder siden vi kom hjem. Turen var fra 5-20 juli. Jeg var ganske spendt før vi begynte på turen, viste liksom ikke helt om kroppen min kom til å takle å sitte på motorsykkelen så mange timer. Jeg synst egentlig det gikk ganske greit. Litt vond fikk jeg, men det må en jo tåle når jeg ikke hadde sittet så lenge på sykkelen tidligere.  Her er bilde av motorsykkelnen som Frode kjøpte i Januar i år.  Han har ønsket slik motorsykkel lenge. (Bildet er hentet fra hjemme siden vår forresten).
Vi kjørte ganske tidlig den 5. juli og jeg følte virkelig at det var midt på natten, men det var det jo egentlig også. Vi stod opp kl halv fire og var på veien til Sandefjord kl halv fem. Der møte vi han som skulle være med oss på turen. Så var det å kjøre til Larvik og ta båten over til Danmark. Vi kjørte bare gjennom Danmark, men heldevis for min del så stoppet vi ca hver time. Første overnatting var hos en veldig kosselig tante av han som vi kjørte med. Rett over grensen til Tyskland.
Andre dagen fikk vi sikkelig regn dag og kjørte ikke så veldelangt den dagen. Vi stoppet ved et lite pensjonat like nærheten av verden. 

Her er det faktisk en hund som drikker øl. Viss nok drakk han 3 halv litter hver kveld. Og jeg kan love deg at han ble litt full. Han stod og ulte en den  kvelden. Dette er på tredje dagen.


I moseldalen

Jeg har i mange år snakket om at jeg vil ha med meg noe fra tour de frans og i år fikk jeg det. Det var stort.
 
Det var en veldig fin opplevelse å sitte bak på sykkelen. En får et helt annet inntrykk ved å "sitte ute" slik enn inne i en bil. Man kjenner vinden, smakken og lukten på en helt annet måte, varmen og kulden. vi kjørte til sammen 450 mil gjennom Danmark, Tysklang, Sveits, Frankrike, Italia og Østerike Absolutt til å anbefale for andre. 
Vi holder på å skrive ett mer detaljert om turen på hjemmesiden våres  og det vil komme flere bidrer. Så det er bare til og følge med så kommer det plusselig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei:)Så fine bilder! Det må ha vært en flott tur, og masse fin natur. Fikk nesten lyst til å dra på tur selv;)
Kos deg på kurs i morgen! Klem klem.

Sissel sa...

Heisan:)

Koselig at du stakk innom i går. Lykke til med planen, du får jobbe flittig i helga, deretter er det fritt fram for papirshopping:))

Klem Sissel

Marianne sa...

Hei.
Ser ut som om dere har hatt en fin tur!
Skal vere enig med deg i at intrykk og lukter osv er noe helt annet på sykkel.. Føler nesten at du er i ett med naturen i forhold til når du sitter i bil.
Kjekt å lese bloggen din og se at du har det fint!
Klem Marianne