onsdag 8. juni 2011

Ut på havet........

Jeg har brukt mye av dagen i dag på å se på you Tube, om ulike fargeteknikker og andre ting som har med kort og gjøre. Så jeg måtte jo til slutt lage meg et kort eg og. Når jeg nå også har fått E000 av Sissel(tusen takk) hadde jeg ikke noe unnskyldning for å ikke lage noe kort Ikke at jeg trenger noen da for det er alltid like moro å sitte på hobbyrommet å lage kort. Selv om jeg ikke gir så mange bort. Så begynner etter hver å få ganske mange. Bør gi bort noen etter hvert tror jeg.Sender kortet med i utfordringen hos Scrapperiket:  Utfordring 28;Sommer.
Har fargelagt henne med copic. I dag ble det ikke noe blomstrer det var nesten litt rart å ikke ha det på, men følte ikke helt at jeg kunne det når jeg brukte skjell. Har tenkt en stund at jeg skulle laget et slik kort. Men så det liksom litt annerledes ut inne i mitt hode uten at jeg kan forklare hvordan. Men man kan ikke alltid få det til slik man hadde tenkt. Jaja mitt kort ble slik i dag....

Ha en fin kveld. Nå er det snart senge tid for meg skal tidlig opp i morgen og en lang dag på jobb( men det blir nok kjekt håper bare på sol....).
-Klem fra Elisabeth-

4 kommentarer:

Sissel sa...

Det var kjapt ekspedert, kjempefint ut på havet kort,kos deg med tusjen.
Klem Sissel

unni's scrappeboble sa...

Wowww for et flott kort du har laget og det stempelet var også kjempefint :)
Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår, hilsen Unni på Scrapperiket :D

Kristine sa...

ett herlig maritimt kort!
Fine farger og flott stempeltrykk.

Takk for at du deltar på utfordringen vår.

Kristine
Scrapperiket

Allpapir.blogspot. sa...

det ble ett kjempe fint kort. artigt med de skjellene :)