tirsdag 28. juni 2011

Bursdags kort til Frode

For litt over en uke siden hadde Frode bursdag, men siden han ikke var hjemme kunne jeg ikke gi korte før i går da han kom hjem.
Da jeg satt meg ned for å lage kortet oppdaget jeg to ting, 1: jeg hadde liksom ikke noe papir som passet til manne kort 2. jeg har heller ikke stempel som passe. Så må nok komme meg på Bikuben snart og handle inn litt til både manne kort og andre kort.
Men jeg bursdagskort skulle jeg lage og selv om jeg synes det er vanskelig og lage mannekort synes jeg at kortet ble slik jeg hadde tenkt med etter jeg fant ut hva jeg skulle bruke.


It's not often that i make cards for man, but when my boyfrend had his birthday last week, i had to. And i thought it was quite fun, so i think i will make more cards in the furture.
I will try to send this card to the Cards for men challenge. The stars theme.

Ha en fin dag.
                 -Elisabeth:

3 kommentarer:

Angella sa...

Hei Igjen
Så flott burdagskort du har laget... Nå fant jeg stempelet jeg letet etter.... ikke rart jeg ikke fant det. det er noen andre som har tegnet det:
Flower Soft Moments in Time Rubber Stamps - Man of the Match –

VI snakkes
Angella

Mandy sa...

Fabulous card,love the shape and your colours and image are lovely...Thanks for sharing with us at Cards for Men...
Mandy x

Patricia St Martin sa...

Super cute card. You got those stars in there. Great image. Thanks for joining us at Cards for Men Challenge. I love seeing your creations. Good luck on the challenge.
Hugs, Pat