lørdag 29. august 2009

"jenter som kommer og jenter som går..."

”Jenter som kommer, og jenter som går jente jenter som glipper, jenter du aldri får”. Sangen passer litt til det jeg går og tenker på for tiden, men vil forandre teksten til venner som kommer, og venner som går, venner som glipper, venner du aldri får.
Ja jeg går og tenker mye på akkurat dette, og tenker over alle de vennene som jeg har ”mistet”. Det er vel slik for alle at noen av vennen en har hatt opp gjennom livet liksom bare blir borte. Det er nok ikke et bevist valg en tar, det bare skjer, spesielt med barndoms venner, en vokser fra hverandre, får andre interesser, flytter til hver sin plass. Eller en har rett og slett ikke tid til hverandre. Jeg ble så bevist på dette her for noen dager siden da jeg fikk en hyggelig melding av ei venninne som jeg sikkert ikke har snakket med eller sett på mange år. Følte med ett at savnet over den tiden vi var sammen og hadde det kjempe gøy sammen ble ganske stor. Men jeg vet jo at vi to er på helt forskjellige steder i livet og det ville langt fra blitt det samme nå.
Men jeg kan vel ikke si at jeg alltid er den beste venn jeg heller. For jeg har helt sikkert venner som hadde håpet på at jeg skulle vært en bedre venn. Som føler at de er glemt, forsømt.
Jeg beklager om en av mine venner som leser dette og føler jeg forsømmer deg. Det er nok ikke et bevist valg jeg har tatt, det bare har skjedd. Og jeg tror nok også at de vennene som jeg tenker på og vi ikke har så god kontakt med lengre heller ikke tenkte over at det skulle skje. Det bare skjedde.
Men livet er jo slik derfor passer teksten ”venner som kommer, og venner som går” veldig bra for oss alle.


Uansett vi må glede oss over det kjekke tiden vi hadde sammen og være glad over at venner har det bra der de er nå. For en bryr seg jo om hverandre selv om en ikke snakker med hver andre på lang tid.

2 kommentarer:

Sofakroken sa...

Hei vennen. Koser meg med å lese bloggen din. Ja, venner kommer og går. Derfor synes jeg det er viktig å sette pris på hverandre mens vi er nær og ta med oss de gode minnene når våre veier skilles. Aller vi møter på vår vei er med på å forme oss som mennesker, på godt og vondt. Ønsker deg ei fin helg. Klem

Elisabeth sa...

Ja det er viktig å sette pris på hver andre og og beholde minene vi har om tiden sammen.
Koselig at du leser bloggen min :)
Klem